ζάχαρη ελληνική ελληνική Αθήνα Πετιμεζόπιτα
페이지 정보
작성자 Doreen 작성일24-11-22 09:45 조회2회 댓글0건본문
Σίνδος Αθήνα Ένα κέικ που μας έρχεται από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα: Κατασκευή ιστοσελίδων για Αναισθησιολόγος Αθήνα Τύπος Social media marketing Αθήνα Περιεχομένου πλούσιο σε γεύση και σε αρώματα...."

Πετιμεζόπιτα Αθήνα
Υλικά:
1½ φλιτζάνι πετιμέζι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
½ φλιτζάνι ρακή
2 κουτ. γλυκού σόδα
1 κουτ. γλυκού κανέλλα
½ κουτ. γλυκού γαρίφαλο σκόνη
500γρ. αλεύρι σκληρό
1 φλιτζάνι καρύδια χονδροκομμένα
σουσάμι
μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Food Styling: Tina Webb

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε τηγανάκι. Αφήνετε να κρυώσει και το χτυπάτε για μερικά λεπτά στο μίξερ με τη ζάχαρη και το πετιμέζι.
Διαλύετε τη σόδα στο χυμό πορτοκαλιού και το ρίχνετε στο μίξερ. Προσθέτετε τη ρακή, τα κανελλογαρίφαλα και τα καρύδια ελαφρά αλευρωμένα. Ρίχνετε λίγο λίγο το αλεύρι, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Μεταφέρετε το μίγμα σε λαδωμένο ταψί με διάμετρο 28 εκ. Πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC για 15 λεπτά, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 180oC και συνεχίζετε το ψήσιμο για 35 λεπτά ακόμη. Ελέγχετε αν ψήθηκε βυθίζοντας στην πετιμεζόπιτα τη λάμα ενός μαχαιριού. Πρέπει να βγει καθαρή, αλλιώς ψήνετε για λίγο ακόμα.
Αθήνα Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Πετιμεζόπιτα Αθήνα
Ένα κέικ που μας έρχεται από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, πλούσιο σε γεύση και σε αρώματα.
από τη Σιμόνη ΚαφίρηΥλικά:
1½ φλιτζάνι πετιμέζι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
½ φλιτζάνι ρακή
2 κουτ. γλυκού σόδα
1 κουτ. γλυκού κανέλλα
½ κουτ. γλυκού γαρίφαλο σκόνη
500γρ. αλεύρι σκληρό
1 φλιτζάνι καρύδια χονδροκομμένα
σουσάμι
μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Food Styling: Tina Webb

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε τηγανάκι. Αφήνετε να κρυώσει και το χτυπάτε για μερικά λεπτά στο μίξερ με τη ζάχαρη και το πετιμέζι.
Διαλύετε τη σόδα στο χυμό πορτοκαλιού και το ρίχνετε στο μίξερ. Προσθέτετε τη ρακή, τα κανελλογαρίφαλα και τα καρύδια ελαφρά αλευρωμένα. Ρίχνετε λίγο λίγο το αλεύρι, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Μεταφέρετε το μίγμα σε λαδωμένο ταψί με διάμετρο 28 εκ. Πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC για 15 λεπτά, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 180oC και συνεχίζετε το ψήσιμο για 35 λεπτά ακόμη. Ελέγχετε αν ψήθηκε βυθίζοντας στην πετιμεζόπιτα τη λάμα ενός μαχαιριού. Πρέπει να βγει καθαρή, αλλιώς ψήνετε για λίγο ακόμα.
Αθήνα Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone
Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας
Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.