брауни с череши
페이지 정보
작성자 Lorenza 작성일24-04-08 14:57 조회28회 댓글0건본문

Нашето брауни чийзкейк ще те завладее от раз с изобилието от омекотен какао, едро смлени ядки и непречистена кафява Мусковадо захар.
Специфичният сладък карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния шоколад и орехите придават несравнимото богатство на вкуса, а текстурата е нежно крихка, както традицията повелява. Това е сладкишът ни с най-малко брашно и най-много какао! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, потопена в… шоколад!
Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.
Състав: Орехи, мусковадо кафява захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол.
Алергените са в болд.
Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.
Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквабрауни с какаоената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкубрауни с какао, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.