брауни с череши > 서비스 신청

본문 바로가기

서비스 신청

서비스 신청

брауни с череши

페이지 정보

작성자 Lorenza 작성일24-04-08 14:57 조회28회 댓글0건

본문

braunie-bisquit-square-1_1.jpgНаслади се на този неустоимо шоколадово-орехов сет от 24 брауни мъфини мини с ядки от орехи – изключително подходящ за събития по всякакъв повод!

Нашето брауни чийзкейк ще те завладее от раз с изобилието от омекотен какао, едро смлени ядки и непречистена кафява Мусковадо захар.

Специфичният сладък карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния шоколад и орехите придават несравнимото богатство на вкуса, а текстурата е нежно крихка, както традицията повелява. Това е сладкишът ни с най-малко брашно и най-много какао! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, потопена в… шоколад!

Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.

Състав: Орехи, мусковадо кафява захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол.

Алергените са в болд.

Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.

Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквабрауни с какаоената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.

Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкубрауни с какао, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

회사명 : 팜디엠에스   |   대표 : 강도영   |   사업자등록증 : 132-86-21515   |    주소 : 경기도 남양주시 진건읍 진관로 562번길137-26
대표전화 : 031-575-0541   |   팩스 : 031-575-0542   |    C/S : 1800-0541   |   이메일 : pamdms@naver.com
Copyright © 팜DMS. All rights reserved.